Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Δημοσίευση επιστολή αναγνώστου του Blog

Απλά ένα σχόλιο πρός όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες... Η Δημιουργία του SITE δεν είναι άσχημη ιδέα και σίγουρα αναζητάτε μια μεγάλη κι ενεργή στήριξη απ' όλο τον καλιτεχνικό κόσμο αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να το πετύχετε και η αιτία είναι πολύ απλή, διότι ενώ ο καλλιτεχνικός κόσμος είναι πολύ μεγάλος σε αριθμό, αντιθέτως τα προβλήματα οργίου κλοπής της πνευματικής ιδιοκτησίας των τελευταίων ετών και ιδίως της Πειρατείας από Ίντερνετ, τους Μαύρους κλπ. δεν θίγουν τα συμφέροντα παρά μόνο μίας πολύ πολύ πολύ μικρής ομάδας η οποία έχει τα μέσα να προωθεί και να μετατρέπει σε επυτυχία οτιδήποτε κοτσάνα εμπνευστεί, οι υπόλοιποι έτσι κι αλλίως ήταν είναι και θα είναι αποκλεισμένοι και κανείς δεν έχει όρεξη να τρέξει να αγωνιστεί και να ματώσει για να αυξήσει τα έσοδά του ο "Φοίβος". Όταν λοιπόν φτιάξετε ένα SITE ή οτιδήποτε άλλο που να προωθεί και να δίνει ευκαιρίες και στους μη έχοντες τα "μέσα" άσημους ή λιγότερο γνωστούς καλλιτεχνες, ίσως γίνετε πολλοί και αποκτήσει η φωνή σας τη δύναμη που της αξίζει, μέχρι να γίνει αυτό οι πολλοί θα αδιαφορούν και οι λίγοι θα πασχίζουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα απ´τους συναδελφους τους.
Φαντάζομαι πως το μήνυμά μου δεν θα σας αρέσει και φυσικά δεν θα απαντηθεί, δεν θα δημοσιευθεί, και θα σας απασχολήσει μόνο για το Delete που θα κάνετε, παρ' όλα αυτά ευχαριστώ που.... δεν μ' ακούσατε αλλά που τουλάχιστον ευχαριστήθηκα να τα γράψω.


ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δε θα μπορούσε να έχει περισσότερο δίκιο ο φίλος. Σκεφτείτε το εξής.. χωρίς το Internet και την εξάπλωση της μουσικής μέσω αυτού.. πόσο λιγότερο "μορφωμένοι" θα είμασταν.. πώς θα μας δινόταν η ευκαιρία να ακούσουμε τόσες πολλές και διαφορετικές μουσικές; Το internet είναι σύμμαχος και κάποια στιγμή πρέπει να πετάξετε αυτήν την ηλίθια καραμέλα που πιπιλάτε τα τελευταία χρόνια. Πετάξτε κάτι τυπάδες σαν τον Φοίβο που καταστρέφουν την μουσική.. και μετά ελάτε να μιλήσουμε για την πειρατία. Αυτοί είναι οι πραγματικοί πειρατές και οι 2-3 εταιρείες που καρπώνονται το μεγαλύτερο ποσοστό από την αγορά ενός CD.